Labelkeuring is een platform met een missie

Samen met onze gecertificeerde adviseurs brengen we vraag en aanbod samen om zo te werken aan een duurzame toekomst.

Duurzaamheid heeft onze focus

Steeds meer woningen worden verduurzaamd. Maar nog steeds zijn er genoeg woningeigenaren die niet weten waarop ze hun woning zouden kunnen verduurzamen. Hier komen wij in beeld met onze gecertificeerde adviseurs die op basis van bewezen metingen u kunnen helpen met het verduurzamen van uw woning. Natuurlijk beginnen wij eerst altijd met het uitgeven van een energielabel aan uw woning, maar Labelkeuring biedt ook de mogelijkheid om een traject in te gaan om samen uw huis te verduurzamen.

Kom werken bij Labelkeuring

Bij Labelkeuring helpen wij elke dag woningeigenaren met het verduurzamen van hun woning. Dit zouden wij natuurlijk nooit kunnen zonder onze gecertificeerde energieadviseurs. Wil je meewerken aan onze duurzame missie en ben je gecertificeerd? Neem dan contact op via onze website en geef je op als energieadviseur!

Klant zijn van Labelkeuring

Als klant bij Labelkeuring ontvangt u een energielabel tegen een goede prijs, dit is namelijk niet alleen goed voor u maar ook goed voor de wereld. Nadat onze adviseur is langs geweest voor de meting ontvangt u van ons uw energielabel per mail. Hierna kunt u zelf aan de gang met het verduurzamen van uw huis. Toch liever samen verduurzamen? We bieden ook de optie om u tijdens een traject hierbij te helpen.